

MOTOAMERICA SUPERBIKES AT BARBER SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

<u>Friday</u>		<u>Broadcast</u>	Move-In Thursday
9.00 am	Treak Increation		10:00 am
8:00 am	Track Inspection		10:00 am
8:30 am - 8:45 am	Royal Enfield Practice 1 (15 min)	`	
8:55 am - 9:25 am	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (30 min)	Registration
9:35 am - 10:05 am	Twins Cup Practice 1 (30 min)		Thursday
10:15 am - 10:45 am	Supersport Practice 1 (30 min)		8:00 am - 5:00 pm
10:55 am - 11:40 am	HONOS Superbike Practice 1 (45 min)		Friday
11:50 am - 12:20 pm	Stock 1000 Practice 1 (30 min)		7:00 am - 5:00 pm
12:30 pm - 12:50 pm	Royal Enfield BTR Practice 2 (20 min)		Saturday
1:00 pm - 1:30 pm	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (30 min) MAlivePlus Begins		7:00 am - 5:00 pm
1:40 pm - 2:15 pm	Supersport Qualifying 1 (35 min)		
2:25 pm - 3:10 pm	HONOS Superbike Qualifying 1 (45 min)		Sunday
3:20 pm - 3:50 pm	Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)		8:00 am - 1:00 pm
4:00 pm - 4:30 pm	Twins Cup Qualifying 1 (30 min)		
4:40 pm - 4:50 pm	Ducati Hot Lap		Technical Inspection
4:50 pm - 5:30 pm	Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides		Thursday
			Superbike/Supersport
<u>Saturday</u>			1:00 pm
			Junior Cup
8:00 am	Track Inspection		2:00 pm
8:30 am - 8:50 am	Royal Enfield Qualifying (20 min)		Stock 1000
9:00 am - 9:30 am	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 2 (30 min)		3:00 pm
9:40 am - 10:10 am	Supersport Qualifying 2 (30 min)		Twins
10:20 am – 10:50 am	Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)		
11:00 am - 11:30 am	HONOS Superbike Qualifying 2 (30 min)	MALivePlus Begins	4:00 pm
11:40 am - 12:10 pm	Twins Cup Qualifying 2 (30 min)		
12:00 pm - 12:40 pm	Dunlop Paddock Autograph Session		Meetings
12:10 pm - 12:40 pm	Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides		Mandatory Entrant
1:20 pm	Stock 1000 Race (14 laps)	Live on Facebook	, Meeting & New Riders
2:10 pm	Supersport Race 1 (19 laps)	Live on MAVTV	Meeting
3:10 pm	HONOS Superbike Race 1 (20 laps)	Delayed FS2	New Riders- Virtual
4:10 pm	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (11 laps)	Delayed FS2	Entrant 4:00pm Thursday
4:30 pm - 6:30 pm	Mini Cup by Motul at the Proving Grounds		at Podium
4:45 pm	Parade Laps		at Podium
5:00 pm	Dunlop Track Walk		
Sunday			Headshots
			All new riders must get
7:30 am	Track Inspection		headshots Thursday n
8:00 am - 8:15 am	Royal Enfield Warm Up		media center from 5:00 pm
8:25 am - 8:40 am	HONOS Superbike Warm Up (15 min)	MaLivePlus Begins	– 5:30 pm
8:50 am - 9:02 am	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (12 min)	
9:10 am - 9:22 am	Supersport Warm Up (12 min)		
9:32 am - 9:44 am	Twins Cup Warm Up (12 min)		Anthennylesther
10:15 am	Honos Superbike Race 2 (20 laps)	Delayed FS2	Anthony Leather
11:00 am - 11:40 am	Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides		Works Drop Off
11:00 am -11:45 am	Dunlop Paddock Autograph Session		Sunday 1pm -4pm
12:10 pm	Royal Enfield Race (8 laps) Quick Start	Live Facebook	MotoAmerica Hospitality
1:10 pm	Supersport Race 2 (19 laps)	Live on MAVTV	
2:10 pm	SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (11 laps)	Delayed FS2	
3:10 pm	Twins Cup Race (14 laps)	Live on Facebook	
4:10 pm	HONOS Superbike Race 3 (20 laps)	Delayed FS1	



1 UPDATED 9.15.2021





MOTOAMERICA SUPERBIKES AT BARBER SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica Championship of Alabama, Sept 17-19 featuring HONOS Superbike Class, Supersport, SportbikeTrackGear.com Junior Cup, Stock 1000, Twins Cup and Royal Enfield competitors.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials:

Race Director: Rick Hobbs FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



Shipment pick up location: Registration Building Tues-Friday 8am-5pm **Cost:** \$50 for any pallets arriving without a lift gate. Address: Barber Motorsports Park 6040 Barber Motorsports Parkway Leeds, AL 35094



Registration Location: Bldg to right of main gate **Registration Deadline:** September 3rd, 2021 Credential Request Deadline: Sept 12, 2021

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840 Teams must have one crew member monitor this "listen only"

channel during all on track events



VP Fuel: Use preorder form Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thursday, 12:00 - 4:00 , Friday, 7:00 - 4:00 pm, Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm

No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Tech Location: Garage below tower

Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible

transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a



transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: None

Hot Pit Assignments: Released at entrant meeting Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact registration@motoamerica.com, power \$200 a weekend

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined



Golf Carts Contact: Robbie Duncan-

leasing@jerrypate.com Circuit Rules: Operators must be over 19. Speed limit

is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2021 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens: Network Name: MotoAmerica Hot Pits Password: MA@Barber

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Lot G beginning on Tuesday No staging on Barber Parkway.

Move-in: Thurs @ 10:00 am

Tune to teams channel during move in

Move-out: 7:00 pm September 19, can stage in lot G after move out



Track Familiarization: Thursday @ 3:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS OR BICYCLES, only pedestrian traffic

2 UPDATED 9.15.2021

